Skrivflow -

kurser och coaching

Skrivflow

Under våren 2020 lanserar jag min samlade erfarenhetsbank i form av plattformen Skrivflow, där du kan hitta övningar och onlinekurser som passar din egen nivå och ditt eget tempo.


Jag älskar att hitta kärnan. Vad är det som finns där bakom, under?


Jag jobbar med coaching där skrivande fungerar som ett kraftfullt verktyg, som hjälper dig hitta det som funkar och är rätt för dig i livet. Men också med själva skrivandet genom coaching och kurser som får dig att äntligen skapa text.


Jag har erfarenheter från 18 års skrivarworkshops, kurser och coaching, kunskaper från arbete med grupper av barn, unga, vuxna, i skola och på fritiden. Jag fogar ihop metoder, tekniker och den intuitiva känslan från alla coachingsamtal och socialt arbete. Låter det handla om det som är på liv och död, men också det som enbart är och får vara en skön avkopplande kreativ stund. Skrivandet kan vara både mål och medel.


Jag vill jobba med dig som skriver det som känns och berör. Jag vill lägga min tid på det som jag brinner för och känns mest viktigt i livet, och därför vill jag jobba med dig som också vill det.

Måste säga att jag är mer än nöjd efter den här roliga veckan! Du har både förmåga att lära ut, driva utvecklingen framåt, hålla kursverksamheten inom givna ramar samt entusiasmera kursdeltagarna. Och så kan du ditt ämne. Rätt person på rätt plats, kort sagt.


- Pia, Sommarkurs i kreativt skrivande

Skriv online för ungdomar

Hösten 2020 kör jag tillsammans med Västmanlands kulturskolor igång ett pilotprojekt riktad mot ungdomar i hela Västmanland.


Är du ungdom och söker ett sammanhang kring skrivande? Vill du utforska hur du kan bli en mer skrivande person, och skaffa en massa tips och trix för att utveckla dina texter? Häng på det här!


Mer info kommer, men du kan redan nu maila mig för att vara säker på att få all info så fort det kommer ut.